Bouw je eigen hottub met het unieke zelfbouwpakket van Life & Tubs!

Droom jij van een heerlijke hottub in je tuin? Met een hottub zelfbouwpakket van Life & Tubs maak je deze droom werkelijkheid, helemaal zelf! Onze zelfbouwpakketten zijn uniek in hun soort en bieden jou de kans om met hoogwaardige materialen aan de slag te gaan voor een scherpe prijs. Niet zomaar een pakket, maar een zorgvuldig samengesteld pakket dat je stap voor stap begeleidt bij het creëren van jouw ultieme ontspanningsplek.

Voordelen van een Life & Tubs Zelfbouwpakket

Waarom is een hottub zelfbouwpakket van Life & Tubs zo speciaal? Het antwoord ligt in de kwaliteit en het gemak. Dezelfde hoogwaardige producten waarmee wij zelf onze hottubs bouwen, krijg jij als losse onderdelen mee naar huis. Zo ben je verzekerd van de beste materialen én de laagste prijs. Met ons doe-het-zelf (DIY) pakket bouw je in een mum van tijd een hottub van professionele kwaliteit, helemaal zelf!

Wat zit er in een zelfbouwpakket vanaf €1945,-?

Voor slechts €1945,- haal je het complete Tøbbe hottub zelfbouwpakket in huis. Deze hottub heeft een diameter van 175 cm, geschikt voor 5 tot 6 personen, en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om zelf een luxe hottub in elkaar te zetten:

  • Witte binnenkuip – Deze stevige, duurzame kuip vormt de basis van jouw hottub en heeft een diameter van 175 cm, genoeg ruimte voor vrienden of familie.
  • Hout voor het frame inclusief schroeven – Bouw het frame van sparrenhout, wat zorgt voor een natuurlijke en rustieke uitstraling.
  • Spar omlijsting – Perfect afgewerkte sparrenhouten panelen voor de omlijsting van de hottub.
  • 32kW kachel inclusief aansluitset – Een krachtige kachel waarmee je het water binnen 2 uur op temperatuur hebt.
  • Volledig opgebouwde trap – Inclusief een stevige houten trap zodat je gemakkelijk in en uit de hottub kunt stappen.
  • Afvoer inclusief kogelkraan – Voor eenvoudig onderhoud en schoonmaak.

Al deze onderdelen zijn met zorg geselecteerd en passen naadloos in elkaar. Dit maakt het bouwen van jouw hottub een eenvoudige en leuke uitdaging!

Je kunt het pakket naar smaak en wens verder uitbreiden! Een 200cm zelfbouwpakket heeft een andere vanafprijs.

Gereedschap en tijd: meer heb je niet nodig!

Het enige wat jij zelf hoeft te regelen is wat basisgereedschap en een beetje tijd. Al het materiaal dat je nodig hebt, zit in het pakket. Heb je geen ervaring met het bouwen van een hottub? Geen zorgen! Wij begeleiden je door het hele proces, stap voor stap. In onze werkplaats vertellen we je precies hoe je de hottub moet opbouwen, zodat je zonder zorgen aan de slag kunt.

Direct uit voorraad leverbaar

En als klap op de vuurpijl: onze zelfbouwpakketten zijn direct uit voorraad leverbaar! Dit betekent dat je vaak dezelfde dag nog jouw hottub zelfbouwpakket kunt ophalen. Zo hoef je niet lang te wachten voordat je kunt beginnen met bouwen en genieten.

Aan de slag met jouw DIY hottub bouwpakket!

Ben jij klaar om zelf je hottub te bouwen? Met het Life & Tubs zelfbouwpakket bouw je niet zomaar een hottub, je bouwt een plek van ontspanning en rust – helemaal naar jouw smaak. Hoogwaardige materialen, scherpe prijzen, en een persoonlijk bouwproces; dat is wat Life & Tubs jou biedt.

Begin vandaag nog aan jouw avontuur en geniet binnenkort van een zelfgebouwde hottub in jouw eigen tuin!

Tim & Sanne

Wil jij een hottub op maat?

Ben je op zoek naar een hottub op maat? We zijn toegankelijk en te bereiken via telefoon, mail en Social Media kanalen. Na aanschaf van je product blijf je bij ons klant en wordt je onderdeel van de familie.