• Hout materiaal hottub

Waarom kiezen voor een hottub van Life & Tubs?

Een hottub is een luxe toevoeging aan elke buitenruimte, die ontspanning en plezier biedt. Bij het kiezen van een hottub is het belangrijk om te investeren in een betrouwbaar merk dat hoogwaardige producten levert. Wij zijn zo’n bedrijf. In deze blog zullen we bespreken waarom je zou moeten kiezen voor een hottub van Life & Tubs.

Kwaliteit en Vakmanschap

Life & Tubs staat bekend om onze hoogwaardige hottubs met polyester binnnenkuipen die zijn gebouwd met vakmanschap en aandacht voor detail. We maken gebruik van hoogwaardige materialen om duurzame en betrouwbare hottubs te produceren. De hottubs zijn ontworpen om lang mee te gaan waardoor ze een waardevolle investering zijn. Wij zeggen altijd: Smeer je aankoopbedrag in je hoofd eens uit over de 15 tot 20 jaar dat je jouw hottub in de tuin hebt staan en reken hem dan eens terug naar een maandbedrag. Voor dat maandbedrag heb je ontspanning en vertier aan huis.

Maatwerk

Life & Tubs begrijpt dat elke klant unieke behoeften en voorkeuren heeft. Daarom bieden we een breed scala aan maatwerkopties. We bouwen onze hottubs klant specifiek wat maakt dat we alle opties kunnen plaatsen waar jij ze wil.  Zo weet je zeker dat jouw Life & Tubs hottub perfect bij jou en je tuin past.

Service

Een ander belangrijk aspect bij het kiezen van een hottub is de klantenservice die het merk biedt. Life & Tubs heeft een uitstekende reputatie op het gebied van klantenservice. Dit geeft klanten gemoedsrust, wetende dat wij alle kennis zelf in huis hebben.

Duurzaam

We maken gebruik van thermisch gemodificeerd hout voor de afwerking van onze hottubs. Dit speciale hout wordt behandeld met een thermisch proces dat het duurzamer en bestand tegen weersinvloeden maakt. Door dit type hout te gebruiken, verminderen we het gebruik van chemische behandelingen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Bovendien komt het hout dat we gebruiken uit verantwoord beheerde bossen, waardoor we bijdragen aan het behoud van het bosbestand.

Een belangrijk aspect van duurzaamheid is de levensduur van een product. Bij Life & Tubs streven we ernaar om hottubs te produceren die lang meegaan. We gebruiken hoogwaardige materialen  om ervoor te zorgen dat onze hottubs bestand zijn tegen dagelijkse slijtage.

Hout als hernieuwbare energiebron: Bij Life & Tubs moedigen we het gebruik van hout als brandstof voor onze hottubs aan. Hout is een hernieuwbare energiebron die kan worden verkregen uit duurzaam beheerde bossen. Het stoken van hout in onze hottubs zorgt voor een aangename warmte en creëert een gezellige sfeer.

Doen ?

Als je op zoek bent naar een hottub van hoge kwaliteit die is gebouwd om lang mee te gaan, maatwerkopties heeft, uitstekende klantenservice en milieuvriendelijk is, dan is Life & Tubs de juiste keuze voor jou. Met onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, zullen we je voorzien van een onvergetelijke spa-ervaring waar je jarenlang van kunt genieten in eigen tuin. Investeer in een Life & Tubs hottub en maak je buitenruimte compleet met luxe en ontspanning.

Tim & Sanne

Wil jij een hottub op maat?

Ben je op zoek naar een hottub op maat? We zijn toegankelijk en te bereiken via telefoon, mail en Social Media kanalen. Na aanschaf van je product blijf je bij ons klant en wordt je onderdeel van de familie.