Is een hottub een goede aanschaf voor het hele gezin?

Veel klanten komen bij ons omdat ze de waarde inzien van quality-time en echt genieten in je eigen tuin. Maar die hottub, is die nu alleen leuk voor ons of maken we onze kinderen daar ook blij mee?

Voordelen van een hottub

Een hottub is een pronkstuk in je tuin en bruikbaar in de zomer en de winter. Stiekem is het gebruiken van een hottub in de winter natuurlijk het aller lekkerst, maar ook in de zomer is het genieten geblazen. Want, waar je voorheen ieder jaar het zwembadje voor de kinderen van zolder moest halen (en ja, je kinderen worden steeds groter, dus die badjes ook) heb je nu al een zwembad / dompelbad in je tuin staan. Je raad het al: Je hottub! Klein beetje opwarmen tot 25 graden en je kinderen zitten, liggen heerlijk in het water. ’s Avonds even door met verwarmen naar 38 graden en paps en mams zijn de koning te rijk. Na het zomerseizoen geen lelijk badje om op te ruimen, geen bruine plek in je grasmat. Win-win.

Daarnaast houden de kleintjes ook zeker van een warm bad. Goed om rekening mee te houden is dat kinderen warmte anders ervaren. Ga je met de kids in de hottub, zorg er dan voor dat hij niet warmer dan 38 graden is!

Nadelen van een hottub voor het hele gezin

Je begrijpt dat het gebruiken van je hottub als zwembad of item voor het hele gezin zorgt voor meer vervuiling. We adviseren je dan ook je waterkwaliteit goed te monitoren. Bij gebruik zonder filter geldt ververs tijdig je water en bij gebruik met filter test je de waardes van je water dagelijks. Overigens kun je door bijvoorbeeld te werken met een voetenbadje voor je trap en een buitendouche al veel vervuiling buiten je hottub houden.

Heb je vragen over of een hottub iets voor jullie familie is?

We staan je graag te woord of brengen je in contact met bestaande klanten. Zo weet je vrij snel of jouw wensen overeenkomen met het hebben van je eigen hottub.

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Tim & Sanne

Wil jij een hottub op maat?

Ben je op zoek naar een hottub op maat? We zijn toegankelijk en te bereiken via telefoon, mail en Social Media kanalen. Na aanschaf van je product blijf je bij ons klant en wordt je onderdeel van de familie.