Ik heb een hottub gekocht bij Life & Tubs

Super leuk! Je bent bij onze werkplaats geweest, hebt gezien wat we maken en ook hoe. Waarschijnlijk heb je onder het genot van een lekkere kop koffie uitleg gehad en mocht je nog over zaken twijfelen ook advies. Je hebt samen een prijslijst ingevuld en ontvang je binnen twee dagen een digitale offerte zonder verrassingen, want de prijzen heb je al.

Afhalen of bezorgen

Een van de keuzes die je hebt bij Life & Tubs is: Haal ik mijn hottub zelf op of laat ik hem bezorgen. Omdat je op bezoek bent geweest bij de werkplaats ken je onze filosofie achter deze keuzes. Alle keuzes die kosten met zich meebrengen liggen bij jou zodat je hier zelf volledig grip op hebt, wel zo transparant. In de basis bieden wij onze hottubs aan op basis van afhaal, woon je binnen 75km van onze werkplaats dan brengen we hem optioneel voor €135,- bij je thuis.

Plaatsing in je tuin

Zowel bij afhaal als bezorging ben je zelf verantwoordelijk voor de daadwerkelijke plaatsing van de hottub in je tuin. Spannend? Dat valt vaak wel mee. Onze hottubs wegen afgemonteerd zo’n 160kg en zijn met vier sterke personen prima te tillen. Even rekening houden met een vrije doorgang van 180cm in de breedte of 115cm doorgang wanneer je de hottub op zijn kant je tuin in wilt tillen. En mocht je dat fijn vinden tilt onze chauffeur gewoon even mee en sluit hij de kachel en eventueel filter voor je aan op de hottub.

Heb je vragen over het afhalen of bezorgen van jouw hottub?

Wij denken graag met je mee, dus neem gerust contact op!

Tim & Sanne

Wil jij een hottub op maat?

Ben je op zoek naar een hottub op maat? We zijn toegankelijk en te bereiken via telefoon, mail en Social Media kanalen. Na aanschaf van je product blijf je bij ons klant en wordt je onderdeel van de familie.